Hockeykväll

Igår var jag hos tandläkaren... Värsta tänkbara vräkar han ur sig: Din visdomstand....
(Jag tänkte bara NEEEEEEEEEEEEJ)
Det visade sig att jag hade ett hål i den å att det vore nog bäst att dra ut den... NOooooooooooooooo!!!
JAG VILL INTE!!
Ska laga ett litet hål den 3:e mars men det är jag inte rädd för, däremot så måste jag bestämma omjag ville dra ut visdomstanden då...  Förslag någon?

Om en stund så börjar hockeyn, AIK-FBK. Tror och hoppas verkligen på AIK seger men man vet aldrig.
Susse är på middag och bio med din älskling så jag får se hockey helt ostört, lr, ja, Neo är ju med men han är ju så gullig, han ska ju bara se på sina tecknade filmer.
Nu för tiden så är det bara BOLT som gäller, ev. kan madagaskar 2 funka också men annars är han en sann Bolt fantast.

Hej Hopp***Här är AIK supportrarna!!***

Jobbet i framtiden??

Idag fick jag konstiga besked på jobbet; chefen sa att jag kanske skulle stanna kvar på min nuvarande post som inköpare, detta trots att det varit klart sedan länge att jag skall tillbaka till vårat lager som lagerarbetare.
Chefen hade tydligen pratat med VD:n om att på nåt sätt kunna behålla mig i inköpsteamet. Verkligen glada nyheter, men jag kanske inte ska få allt för höga förhoppningar. Men hoppet är som bekant det sista som överger en...

Idag åt vi fantastisk god mat med tända ljus, vi åt; fläskfilé (vitlöksmarinerad sen igår) med potatis och zuccini gjort i ugnen med chili-bea sås. MUMS, hur gott som helst.
Sen så hade det tydligen brustit lite i kommunikationen, både jag och Susse hade handlat godis och läsk inför helgen så nu har vi hur mkt coca-cola & godis som helt! öhh, jag är helt proppmätt!

Nä, om man skulle hoppa i säng!

Go natt

Innebandy succé!!

I söndags spelade Lm Ericsson (mitt lag) första hemma matchen i Högdalshallen, som numera är våran nya hemmaplan. Storseger med 8-2 blev det till slut. Kimpa spelade 2 perioder, då jag varit sjuk senaste tiden och vid matchtillfället fortfarande inte var helt 100.

Idag debuterade jag med Hydroscand laget i korpen. Laget hade inte en seger så här långt i seriespelet. Ikväll blev det 2 vinster á 9-6 (tror jag).

Kan bara konstatera att Kim fortfarande kan spela innebandy trots lite speltid på sista tiden. Man kan väl säga att jag kör lite på rutin nu. Jag har ju ändå spelat innebandy i lag i snart 17 år.

Nä, nu ska jag hoppa i säng.

Hej Hopp!

Bättrings väg

Imorse hade jag ingen feber för första gången sen i fredags!! Tjohoo!
Nu är jag bara tokförkyld, blir att gå till jobbet imorgon med andra ord! Börjar faktiskt längta dit nu!


Lämnade Neo på dagis i morse, han var lite reserverad som han brukar vara, men Mohammed gick fram direkt och frågade om han fick låna en av Neos 2 "cars" bilar som han hade med sig. Det fick han!
Och visp så sprang de båda iväg och tjoade och lekte som bara den, pappa var bortglömd på en sekund! =/

Själv åkte jag hem och gick och la mig och sov igen, vaknade av att älsklingen ringde och väckte mig ca kl. 12.00

Nu ska jag nog kanske äta nån lunch. Tror det blir fiskpinnar & mos.

Nämnde jag att jag och Neo gick upp före Susse och åt frukost? Det har nog aldrig hänt en vardag förrut...
Lillkillen var som en solstråle på morgonen, han låg och tittade på mig när jag vaknade och frågade om vi skulle gå och äta frukost innan jag ens hade vaknat typ...

Hej Hopp


Annorlunda morgon

Igår somnade jag vid 1 tiden med feber, jag vaknade några ggr och var lite yr,
nu har jag sett en hel film mellan kl 04:50 - 06.30, Frequency hette filmen och den var super!

Nu ska jag nog försöka gå och sova lite.

Hej Hopp

ännu bättre fortsättning

Idag lämnade jag in bilen för att kolla upp vad det kunde vara för fel på bilen då den vibrerat konstigt vid högre hastigheter, det visade sig att 3 av bilens 4 fälgar var ovala, bara det nya däcket (2641:-)  från förra året var ok, därför blev det fälgköp.

Bilmekanikern hade tydligen försovit sig och ringde vid 8 tiden och bad så hemskt mkt om ursäkt för att han inte varit och öppnat verkstaden kl 7 som vi hade sagt dagen innan att jag skulle komma och lämna in bilen, han erbjöd mig lånebil under tiden dom hade våran bil, men jag tackade nej till det och sa att vi ville ha rabatt på vad nu som var fel på bilen. Det jag inte nämnde var att jag hade struntat att åka dit vid 7 tiden som vi hade sagt, utan jag och Neo låg och sov istället =) (men det kunde ju inte mekanikern veta)

Han gav mig 2 erbjudanden: 4st beg. plåtfälgar med däck för 2800kr inkl. montering och balansering.
Eller 4st "som nya" men beg. Audi A6 original fälgar utan däck (skulle änvända våra däck som är som nya) för 3000kr och det var ett mkt bra pris enl. honom (detta för att jag sagt till honom att jag varit vid verkstaden kl 7 i morse och varit tvungen att åka hem igen). Detta prutade jag sedan ner till 2800kr inkl allt ovan.

Susse ska träffa sin vän Susan idag så jag och Neo ska kolla lite hockey, Skellefteå spelar ju idag
Tror inte riktigt på vinst men hoppas på 4-3 till AIK!

Hej Hopp


"Med de nyköpta fälgarna här"

Dåliga start...

... på det nya året, Neo kräktes 10-20 ggr i natt. VAB första dagen på 2009, kan bara bli bättre alltså :-)

I morse lagade jag pyspunkan jag haft senaste tiden, 498:- gick notan på, men jag klagar inte då jag fick ett superbemötande och hjälp på 10 sekunder.
Nu ska vi äta frukost efter att Neo tjatat ihjäl sig, stackarn är ju säkert superhungrig, då han inte har kvar nån mat från igår och ingen ny mat idag.
Sen blir det nog Madagaskar resten av dagen :-)

Välkommen till min nya blogg!

Här ska jag nog fylla i lite innan jag visar den för några vänner...

RSS 2.0